pvcflis.no

PVC Flis AS er et privat familieforetak som fokuserer på produkter du enkelt kan oppgradere ditt hjem med selv, uten kostbare håndverkere mm. Våre produkter passer perfekt til deg som ønsker en enkel oppgradering av hjem, hytte, utleiebolig, campingvogn eller hva det måtte være.

Vi holder til i Skien og har egen engros avdeling til bedrifter, butikker og kjeder. Ta kontakt med oss for egne forhandleravtaler på post@pvcflis.no

Om produktet PVC Flis

Våre PVC flis er i motsetning til kontaktplast eller dekorfolie laget av tykk PVC 1,2mm. Dette gir en ekthetsfølelse av riktig flis. Flisene kommer i ca 30,05x 30,05 cm, er selvklebende og kan monteres rett over eksisterende vegg, enten om det er fliser, panelvegg, malt treverk, metall, malt gips eller lignende. Her trengs det hverken håndverker, masse verktøy eller jobb. Alt du trenger er en tapetkniv for å tilpasse.

Her må man ikke sammenligne m2 pris med ordinær flis, da PVC flis monteres rett på eksisterende vegg egenhendig av deg selv. Her slipper du å rive vegger, legge membran, fuge, håndverkere eller rett og slett ta en total kostbar oppussing. Så her må du heller sammenligne totalkostnaden, og da vil det være mye rimeligere med våre PVC flis. Her kan du enkelt og rimelig fornye ditt hjem selv!

Flisene er lett å kutte i med en tapetkniv og laget i et økovennlig materiale. De er antimugg og anti bakterie. Flisene er også vannavstøtende. Ingen fug, lim eller håndtverker er nødvendig. NB: Flisene egner seg ikke på gulv med varmekabler, da de kan krympe noe om de påføres direkte varme over lengre tid.

Dette fikser du lett selv, på 1-2-3. Følg vår monteringsveiledning her for perfekt resultat.

Har vi ikke produktet?

Hvis du ikke finner hva du leter etter, så kan det fortsatt hende vi har det. Vi har over 100 design i gulv og veggflis i vår katalog. Og er det noe spesielt du leter etter så ta kontakt så skal vi hjelpe deg etter best evne.

Frakt

Vi sender over hele landet med PostNord via Pakkepost.no med tjenestene MyPack Collect og MyPack Home. Vanlig leveringstid er 3-5 arbeidsdager

Høy kvalitet

Alle våre produkter er laget av økovennlig materiale, anti mugg, anti bakterie, varme og vannavstøtende. Våre PVC flis tåler varme opp til 80 grader og kulde ned til -40 grader. (Ikke direkte påført)